Ламерати за Фиатчето 500

Голяма радост.
Още началото на Декември поръчах ламарините за Фифи от Италия. Платих ги и започнах да чакам. Надявах се, че до Коледа ще пристигнат, но уви. Многократно проверявах в пощенската станция и служителя все клатеше отрицателно глава. Имало закъснение на всички пратки отвсякъде.То едно заради празниците и второ точно тогава пак мерките за сигурност на доставките, бяха засилени. Взех да тръпна и да оклюмвам.
Точно в краят на миналата седмица реших пак да отида до станцията. Служителят се позасмя и вика "Точно днес пристигна един голям кашон. Ще трябва да ми помогнеш да го извлачим"
Нахилих се, като малко дете на панаир. То хубаво, ама кашоните трябва да бъдат 2 бр. Имам два номера за две пратки. Оказа се, че са ми "изгубили" другият кашон. Успокоиха ме, че много рядко се случвало тотално загубена да е една пратка. Въпрос на време било да пристигне и тя.
Е взех си кашончето, че и помощ извиках, защото прекалено голямо за комбито, пък там пред станцията ...народ. Не исках да разФърлям кашонът на улицата, макар че си изгарях от желание да извадя фотоапарата и още пред станцията да си направя снимки.
Бързах да го отворя да видя какво има вътре....
Извиках и половинката да споделя радостта от получените части. Радостта ни май беше взаимна.
 Започнахме да ровим в кашончето за да видим кое е дошло и кое евентуално да чакаме след дни.
Всички части бяха добре опаковани и едни такива ... новички, черни... да им се радва човек да ги гледа.
Бяха  пристигнали задните калници,предни и задни външни части на подкалниците, предна престилка и двата вътрешни прага.
Дотук добре, но къде ли беше и другият кашон?!Надявам се да дойде скоро поне че да започвам да заварям панелите